Best i test - mest for pengene

Varmepumpe fra LG oppnår så sterke resultater at den trygt plasserer seg blant Forbrukerrådets favoritter.
Les hele artikkelen

Her får du mest for pengene

Les mer...Med Haier sin nye varmepumpe oppnår du i særklasse den beste besparelsen i kroner og øre. Dette er mulig ved at Haier sin varmepumpe har en SCOP på hele 4,6, og i tillegg leveres til en meget fordelaktig pris

Les mer...

Panasonic best i test!

Les hele artikkelenPanasonic gleder seg over at deres luft til luft-varmepumpe, som de til og med har døpt modell Flagship, har skåret høyest på to viktige parametre i en test som Sveriges Tekniska Forskningsinstitut har gjennomført på oppdrag fra Energimyndigheten.

Dette i følge artikkel i TU
Les hele artikkelen

IVT og Mitsubishi fortsatt best i test!

Se testresultatene herForbrukerrådet publiserte 10. september 2012 testresultater for fem nye luft-til-luft-varmepumper. Dessverre er det ingen av de nye modellene som oppnår bedre resultater enn vinnerne Forbrukerrådet utpekte i mars i år.
Se testresultatene her

Toshiba best i finsk test

Toshibas toppmodell kom best ut i finsk varmepumpetest i 2010. Testen er gjennomført i samarbeid med Forskningscentralen för jordbruk och livsmedelsekonomi i Finland høsten 2010.

Les hele testen eller velg kun et utdrag.

Mitsubishi MSZ-FD35VABH: Best på varmekapasitet

Les testen på VG NettMitsubishi Varmepumpe MSZ-FD35VABH var best på varmekapasitet i testen i bladet Dine penger. Testen er utført på testlaboratoriet til Sveriges Tekniska Forskningsinstitut i Borås.
Les testen på VG Nett

Svensk varmepumpe best i test

Les hele testen på VGAller mest besparende blir det med varmpumpe, hvis du velger en bestemt modell fra svenske IVT, ifølge en stor varmepumpetest. Les mer om testen, der tilsammen 12 varmepumper var med.
Les hele testen på VG

Test av 12 varmepumper

Les hele testen på VGTest publisert hos VG og Dine Penger i 2009. Testen er gjennomført av SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, for Energimyndigheten i Sverige.

Les hele testen på VG

Svenske Energimyndigheten 2004-2011

Klikk her for å se oversiktenSvenske Energimyndigheten's tester for perioden 2004-2011 finner du her.
Klikk her for å se oversikten

Testene skal gi et godt grunnlag

Les hele artikkelen på TU.no (Teknisk Ukeblad)Statlige Energimyndigheten i Sverige er den eneste institusjonen i Norden som regelmessig tester varmepumper. Ingeneiør Anders Odell er prosjektleder i den svenske Energimyndigheten og ansvarlig for testing av varmepumper
Les hele artikkelen på TU.no (Teknisk Ukeblad)

Forbrukerportalens test av 2004

Les hele testen på forbrukerportalen.noLes hele testen på forbrukerportalen.no

Teknisk Ukeblad test 2 av 2004

Les hele testen hos Teknisk UkebladLes hele testen hos Teknisk Ukeblad

Produktpresentasjon

Produktpresentasjon og testoversikt over varmepumper
Test av varmepumper

Teknisk Ukeblad test av 2004

Les hele testen hos Teknisk UkebladLes hele testen hos Teknisk Ukeblad

Tips oss

tips@varmepumpetest.noHar du funnet en feil på nettsiden? Kjenner du til en artikkel som burde være med? Send oss da en feilmelding eller tips om det du vil ha med.
tips@varmepumpetest.no

Annonsere: På denne siden?

Bli annonsør på varmepumpetest.no og treff brukere som søker informasjon om varmepumper.
Les mer...

Copyright 2002 © 2015 AOT GoOnline AS. Drift og vedlikehold av dette nettstedet utføres av AOT GoOnline AS. Egne vilkår gjelder tekst og bilder som ikke er levert av spesifiserte kilder,

se Vilkår for bruk for mer informasjon om kilde, kopirettigheter og vilkår for bruk. Kilde for deler av innholdet på denne side er: Wikipedia og dermed tilgjengelig under GNU Free

Documentation License. Omtalte varemerker, produkter, tjenester o.l. kan være registrerte varemerker eller varemerker eid av andre og tilhører sine respektive eiere.

Spørsmål relatert til nettstedet eller annonsering på nettstedet kan rettes til AOT GoOnline AS.

 

Dette nettstedet er laget med GoOnline XP Professional